Diensten:

Voor bedrijf en particulier.

Hotim is een allround timmerbedrijf voor kleine en grotere werken.
Van het repareren van een stoel, tot het maken van een trap of kozijn.

Kozijnen
Kozijnen kunnen met verschillende detailleringen worden uitgevoerd. Voor zowel nostalgische als eigentijdse profielen bent u bij Hotim aan het juiste adres. Gebogen werk is hierbij dan ook geen probleem. Het hang en sluitwerk van draaiende delen wordt uitgevoerd aansluitend op uw wensen. Ook draaikiep kozijnen en schuifpuien horen bij het leveringsprogramma van Hotim.

Houten Trappen
Trappen zijn er in vele soorten. Uw persoonlijke voorkeuren worden vertaald in een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Hierbij spelen de houtsoort en detaillering een grote rol. Ook de combinatie van een houten trap en bijvoorbeeld RVS trapspijlen horen bij de mogelijkheden.

Diversen
Heeft u een bijzonder stukje lijstwerk, kozijnstijl of een ander profiel? In de meeste gevallen is Hotim in staat dit zo exact mogelijk te kopieren. Een klein stukje van dit profiel, of een detailtekening is voor Hotim genoeg om aan de slag te gaan.

Maatvoering
Afwijkende maatvoering is bij Hotim geen probleem, alles is maatwerk en wordt afgestemd op de gewenste details. Het inmeten van de producten kan desgewenst door ons verzorgd worden, evenals het monteren. Vooraf ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de te leveren producten. Bij trappen en kozijnen wordt een een tekening meegezonden bij de offerte.

Spuiterij
In onze spuiterij zijn wij in staat onze producten te voorzien van een dekkende of transparante grondlaag.


Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op of kom eens langs in onze werkplaats.